jueves, 6 de febrero de 2014

TREBALLAM L'APRENENTATGE COOPERATIU


QUE ÉS L'APRENENTATGE COOPERATIU???
L'aprenentatge cooperatiu és un enfocament metodològic per a l'aprenentatge de qualsevol contingut en un context escolar. Parteix de la base que les diferències entre els aprenents són un potencial per a l'aprenentatge, i no pas un entrebanc. A través de diversos mètodes i tècniques es practica el treball en equip, un context en el qual l'aprenent sempre ha de ser actiu.

A infantil 3 anys partim d'activitats molt senzilles que ajuden a cohesionar millor el grup, per a què en propers nivells escolars arribin a treballar en equip com a forma d'extreure el màxim potencial de cada un.
En aquesta ocasió hem fet l'activitat de LA BÚSTIA, adaptada per a infants de tres anys.Tenim una pepa que es diu MARIA i ve cada vegada que feim aquest tipus d'activitats.
En aquesta ocasió ha portat una capsa que sembla una bústia i a dintre estan tots els noms dels infants. Els anirem traient de la capsa i si adivinen el nom sortirà la foto que hi ha darrera.
Una vegada sabem qui surt parlam si és un bon amic/ga i quines coses bones té. Finalment  els posam a un tren dels bons amics, ja que si hi ha hagut alguna cosa que no ens ha agradat hem après a perdonar. Super bé! mirau el nostre tren dels bons amics!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario